Styret

Styret 2020

Sofie Anthonie Lysø

Leder

Sofie Anthonie Lysø er 22 år gammel og studerer tredjeåret markedsføring. I fjor var hun skuespiller i BI-revyen, i år er hun leder. Hun er opptatt av at BI-revyen skal være en inkluderende arena for alle involverte, og gleder seg til å være med å sette opp Oslos råeste revy!


Som leder har Sofie det overordnede ansvaret for koordinering av styret, samt oppfølging de ulike styremedlemmene.

«For meg handler revy om å skape et sosialt fellesskap der alle bidrar til å løfte hverandre opp og frem. I revygruppen skal alle føle seg inkludert – og sammen skal vi skape en fantastisk produksjon.»


leder.revy@sbio.no

Ida Songve

Produsent og nestleder

Ida er 28 år og kommer fra Froland. Med denne koselige dialekten følger også en veldig omsorgsfull og god dame. Hun studerer Creative Industries Management hvor hun er på tredje semester. Også Ida var skuespiller i fjorårets revy, og har valgt å bli med oss videre som produsent og nest leder. 


Som produsent har Ida blant annet overordnet ansvar for gjennomføring av revyen, og administrativt ansvar for skuespillere. I tillegg bistår Ida lederen vår Sofie i hennes oppgaver.

«For meg betyr revy samhold, å utfordre seg selv og å skape minner og relasjoner som varer livet ut»


produsent.revy@sbio.no

Frøy Elisabeth Brandvoll Jespersen

Markedsansvarlig

Frøy er 20 år og studerer markedsføringsledelse. Hun var også skuespiller i fjorårets revy og er klar for å være med å løfte årets revy enda høyere! Frøy sprer alltid godt humør og gleder seg til enda et år i BI-revyen.


Som markedsansvarlig har Frøy ansvaret for å kontakte potensielle samarbeidspartnere. Hun jobber hovedsakelig ut mot bedrifter og andre samarbeidspartnere som ønsker å støtte dette spennende prosjektet.

«Revy for meg er et kreativt avbrekk fra hverdagen. Det er en plass hvor jeg kan være meg selv uten hemninger, en plass med latter og mye, mye kos»


marked.revy@sbio.no

Karen-Johanne Lien Arnesen

Kommunikasjonsansvarlig

Karen-Johanne er 20 år og studerer på andre året av Creative Industries Management. Denne jenta var også skuespiller i fjorårets revy, sammen med Sofie, Ida og Frøy. Hun produserte ZYK-logoen i fjor, og skal være med å løfte årets design til nye høyder!


Som kommunikasjonsansvarlig har Karen-Johanne ansvar for å skape blest rundt BI-Revyen gjennom innholdsproduksjon til sosiale medier og å sørge for presse- og mediedekning av BI-Revyen. Hun skal også produsere alt av BI-revyens grafiske materiale, og jobbe tett med markedsansvarlig Frøy.

«Revy er for meg et positivt og inkluderende fellesskap. Det er en arena for å knytte nye vennskap, utfolde seg kreativt og utfordre seg selv sammen med andre.»


pr.revy@sbio.no

Louise Bjørnstad Jenssen

Crew- og sosialtansvarlig

Louise er 24 år og studerer Creative Industries Management. Hun er på andre studieår og var med i fjorårets revy. Louise trives godt med den kreative prosessen fra idé til ferdig produkt, og var dermed en ivrig bidragsyter på fjorårets crew. I år stiller hun sterkt som både crew og sosialt ansvarlig. Denne dama er klar for å skape en sosial og inkluderende revy for alle.


Som crewansvarlig har Louise det overordnede ansvaret for at alle kostymer og rekvisitter er på plass til forestillingen, da selvfølgelig med hjelp fra et superdyktig crew! Hun koordinerer crewmedlemmene og sørger for at ting går på skinner. I tillegg er Louise sosialt ansvarlig og har planer om å finne hyggelige ting for hele gjengen og søre for at alle føler seg velkommen.

«Revy for meg er samhold, nye og spennende utfordringer, morsomt og nye vennskap»


 crew.revy@sbio.no

Vilde Bang

Økonomiansvarlig

Vilde er 21 år og studerer økonomi og administrasjon. Dette er hennes første år i revyen og hun gleder seg til å være en del av et inkluderende, morsomt og kreativt fellesskap. Sammen med resten av styret har hun tatt utfordringen med å løfte årets BI-revy til å bli Oslos råeste revy!


Som økonomiansvarlig har Vilde det overordnede ansvaret for revyens budsjett, regnskap og lignende. Hun skal hjelpe resten av styret til å holde seg innenfor budsjettet og gjøre det beste ut av de midlene som er disponible.

– 

«Revyen for meg er et supert sted for å treffe nye mennesker, teste sine egne grenser og generelt bare ha det gøy!»


okonomi.revy@sbio.no


Copyright @ All Rights Reserved

Nå oss


Nydalsveien 37, 0484 Oslo

Email: leder.revy@sbio.no

Telefon: 911 18 123