Styret

Revyens styre 2021!

Styret 2021

Informasjon og kontaktdetaljer

Tor Gaute Gjerding Østensen

Leder

Tor Gaute er 25 år og går andre året på Markedsføringsledelse. I fjorårets revy var han skuespiller mens i år leder han styret til revyen!


Tor Gaute har det overordnede ansvaret for hele revyen. Han skal bidra på alle området og sørger for at revyen blir gjennomført. Tor Gaute skal sørge for at det blir en god opplevelse og skape samhold, inkludering og fremlegge en fantastisk produksjon!

«Revy for meg er glede, og jeg ønsker å bringe den gleden jeg føler for revyen med meg og skape det samholdet og den gleden til alle, selv under restriksjonene som er nå.»


manager.revy.oslo@biso.no

Nanna Bogen Lauritzen

Produsent

Nanna er produsent i årets revy! Hun er 20 år gammel og går andre året på Creative Industries Management. Hun var med i Revyen i fjor som crew og bestemte seg for å bli med som produsent i år!


Hennes overordnede ansvar er å forsikre at revyen blir gjennomført. Hun skal også lage planer for øving og forsikre seg at det meste blir gjort! Vi gleder oss til å ha med Nanna på laget!

«Revyen for meg er selve prosessen og samholdet man skaper underveis!»


producer.revy.oslo@biso.no

Cathrine Marheim

Crewansvarlig

Cathrine er 21 år gammel og går tredje året på Creative Industries Management! Hun er ny i revyen og styret men har et enormt engasjement og valgte å bli med på verdens beste revy! Hun sitter i år som crewansvarlig.


Som crewansvarlig har Cathrine det overordnede ansvaret for revyens crew. Hun har også ansvar scenografi og rekvisitter og ansvaret bak scenen under forestillingene. Hun vil bli en viktig ressurs for å få god flyt under revyen!

«Revyen for meg er noe sosialt og inkluderende, som gir rom for mye kreativitet og godt samspill mellom mennesker!»


crew.revy.oslo@biso.no

Stellan Hjerpset-Østlie

Kommunikasjonsansvarlig

Stellan er 18 år gammel og studerer første året på Creative Industries Management. Han har ingen erfaring med revyen, men har et brennende engasjement for teater, musikk og nettopp kommunikasjon. Han er blitt en del av teamet og skal løfte revyen frem!


Som kommunikasjonsansvarlig har Stellan ansvar for å skape blest rundt BI-Revyen gjennom innholdsproduksjon til sosiale medier og å sørge for presse- og mediedekning av BI-Revyen. Hun skal også sørge for produksjon til alt av BI-revyens grafiske materiale, og jobbe tett med markedsansvarlig.

«Revyen for meg er et område for å knytte nye vennskap og erfaringer!»


revy.oslo@biso.no

Hedda Lio Belsnes

Eventansvarlig

Hedda er 20 år og andre året på Creative Industries Management. Hun har tidligere vært crew i Revyen i 2020 og syntes det var så gøy at hun like så greit ble med i styret for 2021! Hun skal være med for å skape stemning innad i Revyen og passe på at vi har en scene å gå til!


Som Event Coordinator har Hedda det overordnede ansvaret for det sosiale som foregår i Revyen. Hun har ansvar for at alle trives og at folka i Revyen skal gjøre noe sosialt sammen. Hun skal også passe på at Revyen har en scene og bookingen rundt det.

«BI-Revyen for meg er nye vennskap og morro!»


event.revy.oslo@biso.no

Nathalie Søderberg Knudsen

Finansansvarlig

Nathalie er 21 år og studerer andre året på Creative Industries Management. Nathalie var med i crewet under fjorårets produksjon og syntes det var så koselig at hun bestemte seg for å kjøre på til årets styre!


Som økonomiansvarlig har Nathalie det overordnede ansvaret for revyens budsjett, regnskap og lignende. Hun skal hjelpe resten av styret til å holde seg innenfor budsjettet og gjøre det beste ut av de midlene som er disponible.

– 

«For meg tilbyr revyen en mulighet til å jobbe med noe som er superrelevant for mitt studie, i tillegg til at jeg blir kjent med nye og flotte folk!»


finance.revy.oslo@biso.no


Kjersti Aabrekk

Business Relation Manager

Kjersti er 25 år og går andre året på Creative Industries Management. Kjersti er ny i revyen i år, men har i store deler av livet holdt på med lignende, kreative prosjekter. Hun gleder seg til nye minner og erfaringer i styret!


Som markedsansvarlig er Kjerstis ansvar å skaffe relevante samarbeidspartnere for revyen, som kan gi støtten vi trenger for å gjennomføre revyen og samtidig gi noe tilbake!


– 

«Revyen for meg er et sosialt og kreativt lyspunkt. Den gir meg nye utfordringer, relevant erfaring, og mulighet til å teste ut teori jeg lærer på studiet i praksis.»


business.revy.oslo@biso.no