Om oss

Vår historie


KREATIVT • INKLUDERENDE • MORSOMT


“Hæ? Har BI en revy?” Er det mange som tenker.

Revyen har vært en tradisjon siden 90-tallet i regi av BI-dagene.

Nå, er BI-Revyen et av SBIOs morsomste og mest kreative prosjekt som inkluderer alle studenter på tvers av linjer og bakgrunn.

Flere kjente tv-personligheter, blant annet Harald Rønneberg og Truls Svendsen har brukt BI-revyen som et springbrett

før de kom seg ut i underholdningsbransjen.

Om oss


Revyen er et kulturelt tilbud som årlig settes opp av studenter ved Handelshøyskolen BI Oslo, og oppdraget er ganske enkelt; å lage en underholdende og morsom forestilling som forlenger livet med en god latter. Forestillingen er åpen både for studenter ved BI, familie, venner og den vanlige «mannen i gata». Revyen består av blant annet; parodier, sketsjer, monologer, stand-up og dansing. Hvis du liker å jobbe med oppsetninger, konserter eller teater, eller kanskje du liker skuespill, det å jobbe i team og i tillegg liker sang og dans. Da er dette en gylden mulighet til å vise at du har andre skjulte talenter en å kun studere.

Liker du å ta utfordringer på strak arm? Da er garantert BI-Revyen noe for deg. Revyen var stor i fjor, men kommer til å bli enda større i år! Dette er noe du ikke bør gå glipp av!

Vi ønsker å bli enda syneligere på BI, og være markere oss som en forestilling du nødig vil gå glipp av. Årets forestilling braker løs på Edderkoppen scene i februar - vi gleder oss til å se deg der.